Google Analytics چیست؟

Google Analytics چیست؟

این ابزار به شما امکان می دهد وب سایت ها ، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی را ردیابی کنید. علاوه بر این ، گزارش های از پیش تعیین شده و قابل تنظیم را در اختیار شما قرار می دهد ، Analytics “اطلاعات گروهی از ترافیکی را که به وب سایت ها می رسند با توجه به مخاطبان ، خرید ، رفتار و تبدیل های انجام شده در وب سایت ارائه می دهد.” و همچنین ، Google Analytics ابزار غالب است. این داده ها و معیارها را بیش از سایر داده ها ارائه می دهد.

روی عناصر متنوعی و حیاتی مانند موارد زیر کار می کند:

تعداد بازدید

مدت زمان آنها

منابع ترافیک

صفحات بازدید شده

همچنین در بخشهایی مانند:

کاربران شما چه بخشهایی را ترجیح می دهند

کلمات کلیدی مورد استفاده

جزئیات فنی دستگاه بازدید کنندگان این به مرورگرهایی که کاربران استفاده می کنند یا سیستم عامل های تلفن همراه آنها وارد می شود.

اما آنچه Analytics را به ابزاری کامل تبدیل کرده سازگاری آن با بقیه ابزارهای Google است. بنابراین ، ترکیب Analytics با AdWords ، Blogger یا YouTube امکان پذیر است. در واقع ، تمام ابزارهای Google که بازدیدها و بازدیدها در آن شمارش می شود ، می توانند با Google Analytics مخلوط شده و تکمیل شوند. علاوه بر این ، منابع جذاب مختلفی برای تجزیه و تحلیل در Google Chrome موجود است. شما هم می توانید با آنها بازی کنید.

ابزار رایگان Google Analytics با استفاده از ترکیبی از کوکی ها ، مرورگرها و کد JavaScript که در بالا بحث شد ، داده ها را جمع آوری می کند.

برنامه تجزیه و تحلیل به لطف کد JavaScript که باید در صفحات خود وارد کنید و کوکی هایی که با دسترسی کاربر از طریق مرورگر به وب تولید می شوند ، می توانند اطلاعات را از سایت شما جمع آوری کنند.

به این ترتیب ، تمام Google Analytics فعالیت کاربر شما را از لحظه ورود تا زمان ترک وب سایت شما ضبط می کند و با استفاده از نمودارها و داده های آماری ، آن را به گزارش های مختلف تبدیل می کند تا شناخت تکامل را آسان کند.

عملکرد آن بر اساس سه فرآیند است: جمع آوری داده ها ، پردازش آنها و ایجاد گزارش ها.

با این حال ، برای شروع کار ، مانند هر استراتژی ، باید برخی اهداف را تعیین کنید.همچنین ، اگرچه سه جنبه مهم وجود دارد ، برای ارائه اطلاعات کامل به شما ، ما حتی در مورد پیکربندی صحبت خواهیم کرد.

  1. مجموعه داده ها

Google Analytics برای جمع آوری اطلاعات از وب سایت ها از کد JavaScript استفاده می کند. به این ترتیب ، Analytics هر بار که کاربر صفحه ای را با کد Google Analytics مشاهده می کند ، بازدید را ثبت می کند. در مورد برنامه های کاربردی برای دستگاه های تلفن همراه ، لازم است یک کد اضافی به هر “فعالیتی” که می خواهید ردیابی کنید اضافه کنید.

برای درک روند جمع آوری داده ها ، مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد:

سرور با ارسال صفحه درخواستی به مرورگر کاربر پاسخ می دهد. به این ترتیب ، هنگامی که مرورگر داده ها را تجزیه و تحلیل می کند ، با سرورهای دیگری تماس می گیرد که با برخی از قسمت های کد آن صفحه درخواست شده سر و کار دارند. کد رهگیری Google Analytics به این ترتیب کار می کند.

در مرحله بعدی ، مرورگر کاربری که از صفحه شما بازدید می کند ، این کد را از Analytics می خواهد. سیستم عامل در پرونده ای به نام Urchin.js ارسال و ذخیره می شود. هنگام اجرای کد ، ویژگی های بازدید کننده و پیمایش وی که قبلاً نظر داده شده است ، مورد مطالعه قرار می گیرند.

پس از جمع آوری تمام داده ها ، کد در رایانه بازدید کننده کوکی ایجاد می کند.

وقتی کوکی ها از قبل تعریف شده باشند ، کد با درخواست یک فایل GIF نامرئی ، تمام آن اطلاعات را به سرور Google Analytics ارسال می کند.

سپس داده ها را در پرونده دیگری به نام File Logs ذخیره کرده و برای هر صفحه مشاهده شده بخشی از داده ها را در آن ایجاد کنید. این داده ها شامل جنبه هایی مانند تاریخ و زمان ، موتور جستجوی بازدید کننده ، تعداد بازدیدها و غیره است

2-پردازش داده ها

پس از جمع آوری تعاملات کاربر ، Google Analytics پردازش داده ها را برای تبدیل داده های خام به داده های مفیدی که به شما دانش می دهد ، آغاز می کند. برای پردازش آنها ، هر یک از بخشهای داده به طور جداگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. یعنی صفاتشان تقسیم شده است.

Google Analytics هر ویژگی را به عناصری تبدیل می کند که آنها را “فیلد” می نامد. به عنوان مثال ، از این طریق ، آدرس IP به قسمت “Visitor’s IP” تبدیل می شود. هر بخش یا خط چندین ویژگی را فراهم می کند و هر یک از آنها در مناطق مختلف ذخیره می شوند.

اگر هر روز با Google Analytics کار می کنید ، احتمالاً با تعریف مدل اسنادی روبرو شده اید که به شما کمک می کند از داده ها ارزش استخراج کنید. بسیار مهم است که شما مدل را به خوبی تعریف کنید ، به این ترتیب نتایج را بهبود می بخشید.

3- تنظیمات

Google Analytics تنظیمات خود را (به عنوان مثال ، فیلترها) روی داده های خام اعمال می کند. وقتی داده پردازش شد ، در یک پایگاه داده ذخیره می شود. پس از پردازش و قرار دادن در پایگاه داده ، دیگر نمی توان آنها را اصلاح کرد.

از این طریق می توانید نحوه نمایش این داده ها را در نمایه های Analytics که در حساب خود ایجاد کرده اید ، کنترل کنید.

4- گزارش تولید

گزارشات حاصل را می توان از طریق خود وب سرویس Google Analytics ، www.google.es/analytics یا سایر فضاهایی که استفاده از API گزارش برای آنها ضروری است ، مشورت کرد.هر گزارش بر اساس مقایسه های میدانی ایجاد می شود.

اعتبار: پرو وبساز
ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .