دامنه چیست و دامنه ها چگونه کار می کنند؟

دامنه چیست و دامنه ها چگونه کار می کنند؟

مبتدیان اغلب از ما می پرسند: نام دامنه چیست و دامنه ها چگونه کار می کنند؟ اگر مبتدی هستید ، ممکن است شنیده باشید که برای ساخت وب سایت به دامنه نیاز دارید.

با این حال ، بسیاری از مبتدیان نام دامنه را با یک وب سایت یا سرویس میزبانی وب اشتباه می گیرند. اگر تازه کار خود را شروع کرده اید ، تمام این اصطلاحات مختلف ممکن است خیلی فنی به نظر برسند.

نام دامنه چیست؟

نام دامنه آدرس وب سایت شماست که افراد برای بازدید از وب سایت شما در نوار URL مرورگر تایپ می کنند.

به زبان ساده ، اگر وب سایت شما یک خانه بود ، نام دامنه شما آدرس آن خواهد بود.

توضیح دقیق تر:

اینترنت یک شبکه عظیم رایانه است که از طریق شبکه جهانی کابل به یکدیگر متصل می شوند. هر رایانه ای در این شبکه می تواند با رایانه های دیگر ارتباط برقرار کند.

برای شناسایی آنها ، به هر رایانه یک آدرس IP اختصاص داده شده است. این یک سری اعداد است که یک رایانه خاص را در اینترنت شناسایی می کند. یک آدرس IP معمولی به این شکل است:

66.249.66.1

اکنون به خاطر سپردن یک آدرس IP مانند این بسیار دشوار است. تصور کنید اگر مجبور شده اید از چنین شماره هایی برای بازدید از وب سایت های مورد علاقه خود استفاده کنید.

نام دامنه ها برای حل این مشکل اختراع شد.

اکنون اگر می خواهید از یک وب سایت بازدید کنید ، دیگر نیازی به وارد کردن یک رشته طولانی از اعداد نیست. در عوض ، می توانید با تایپ یک نام دامنه به راحتی به خاطر سپرده شده در نوار آدرس مرورگر خود ، از آن دیدن کنید. به عنوان مثال ، websazpro.ir

در واقع نام دامنه چگونه کار می کند؟

برای فهمیدن اینکه نام دامنه در واقع چگونه کار می کند ، نگاهی خواهیم انداخت که وقتی آن را در مرورگر خود وارد می کنید چه اتفاقی می افتد.

هنگامی که یک نام دامنه را در مرورگر وب خود وارد می کنید ، ابتدا درخواستی را به یک شبکه سرور جهانی ارسال می کند که سیستم نام دامنه (DNS) را تشکیل می دهند.

سپس این سرورها به دنبال نام سرورهای مرتبط با دامنه می گردند و درخواست را به آن سرورهای نامی ارسال می کنند.

به عنوان مثال ، اگر وب سایت شما در Bluehost میزبانی شود ، اطلاعات سرور نام آن به این صورت خواهد بود:

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

این سرورهای نام رایانه هایی هستند که توسط شرکت میزبان شما مدیریت می شوند. شرکت میزبان شما درخواست شما را به رایانه ای که وب سایت شما در آن ذخیره شده ارسال می کند.

به این رایانه وب سرور گفته می شود. این نرم افزار ویژه ای نصب کرده است (Apache، Nginx دو نرم افزار محبوب وب سرور هستند). وب سرور اکنون صفحه وب و اطلاعات مربوط به آن را واکشی می کند.

سرانجام ، سپس این داده ها را به مرورگر ارسال می کند

نام دامنه با وب سایت و میزبانی وب چه تفاوتی دارد؟

میزبانی وب

یک وب سایت از پرونده هایی مانند صفحات HTML ، نرم افزار سازنده وب سایت ، تصاویر و موارد دیگر تشکیل شده است.

اگر نام دامنه آدرس وب وب سایت شما باشد ، میزبانی وب خانه ای است که وب سایت شما در آن زندگی می کند

این رایانه واقعی است که پرونده های وب سایت شما در آن ذخیره می شود. به چنین رایانه هایی سرور گفته می شود و توسط شرکتهای میزبان به عنوان سرویس ارائه می شوند.

برای ایجاد وب سایت خود ، هم به نام دامنه و هم به میزبانی وب نیاز دارید.

با این حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که آنها دو سرویس جداگانه هستند و می توانید آنها را از دو شرکت مختلف خریداری کنید.

حال ممکن است از خود بپرسید که اگر آنها را از دو شرکت جداگانه بخرید چگونه کار می کند؟

شما فقط باید تنظیمات نام دامنه خود را ویرایش کنید و اطلاعات نام سرور ارائه شده توسط شرکت میزبان خود را وارد کنید. اطلاعات سرور Name مشخص می کند که برای چه نام های دامنه شما درخواست های کاربر ارسال شود.

ما توصیه می کنیم هم نام دامنه و هم میزبانی خود را از یک شرکت دریافت کنید. با این کار می توانید به راحتی در یک حساب کاربری آنها را مدیریت کنید.

برای جزئیات بیشتر ، به راهنمای ما درباره تفاوت نام دامنه و میزبانی وب مراجعه کنید.

انواع مختلف نام دامنه دامنه چیست

نام دامنه در پسوندهای مختلفی موجود است. مشهورترین آن .com است. گزینه های زیادی مانند .org ، .net ، .tv ، .info ، .io و موارد دیگر وجود دارد. با این حال ما همیشه توصیه می کنیم از پسوند دامنه .com استفاده کنید.

بیایید نگاهی دقیق تر به انواع مختلف دامنه های موجود بیندازیم.

دامنه سطح بالا – TLD

دامنه سطح بالا یا TLD پسوندهای دامنه عمومی هستند که در بالاترین سطح در سیستم نام دامنه لیست شده اند.

صدها TLD وجود دارد ، اما مشهورترین آنها .com ، .org ، و .net هستند. سایر TLD ها کمتر شناخته شده اند و استفاده از آنها را توصیه نمی کنیم. به عنوان مثال ، .biz ، .club ، .info ، .agency و موارد دیگر.

دامنه سطح بالا کد کشور – ccTLD

دامنه سطح بالا کد کشور یا ccTLD نام دامنه خاص کشور است که با پسوند کد کشور مانند .uk برای انگلستان ، .de برای آلمان ،. در هند پایان می یابد.

وب سایتهایی که می خواهند مخاطبان یک کشور خاص را هدف قرار دهند از آنها استفاده می شود.

دامنه سطح بالای حمایت شده – sTLD

دامنه سطح بالا یا sTLD حمایت شده دسته ای از TLD ها است که دارای یک حامی مالی است که نماینده جامعه خاصی است که توسط پسوند دامنه ارائه می شود.

به عنوان مثال .edu برای سازمانهای مرتبط با آموزش ، .gov برای دولت ایالات متحده ، .mil برای ارتش ایالات متحده و موارد دیگر

.چه کسی مسئول سیستم نام دامنه است؟

شرکت اینترنتی برای نامها و شماره های اختصاص یافته (ICANN) سیستم نام دامنه ها را مدیریت می کند. این یک سازمان غیرانتفاعی است که سیاست های ایجاد نام دامنه را ایجاد و اجرا می کند.

ICANN به شرکت هایی به نام Domain Name Registrar برای فروش نام دامنه اجازه می دهد. این ثبت کنندگان دامنه مجاز به تغییر از طرف شما در ثبت نام دامنه هستند.

ثبت کنندگان نام دامنه می توانند نام دامنه را بفروشند ، سوابق ، تجدید و انتقال آن را به ثبت کنندگان دیگر مدیریت کنند.

شما به عنوان یک مالک نام دامنه ، مسئول این هستید که به ثبت کننده بگویید که کجا درخواست ها را ارسال کند. شما همچنین مسئول تمدید ثبت دامنه خود هستید

چگونه یک نام دامنه برای وب سایت خود انتخاب کنیم؟ دامنه چیست

در حال حاضر بیش از 350 میلیون نام دامنه ثبت شده و هزاران نفر دیگر هر روز ثبت نام می کنند.

این بدان معنی است که همه موارد خوب قبلاً ثبت شده اند یا خیلی زود ثبت می شوند. این امر فشار زیادی را به کاربران جدید وارد می کند تا ایده دامنه ای برای وب سایت خود ارائه دهند.

ما یک ابزار رایگان تولید کننده نام تجاری با هوش مصنوعی ایجاد کرده ایم که به شما کمک می کند ایده های خلاقانه نام شرکت را بیابید و وضعیت در دسترس بودن نام دامنه را بررسی کنید تا به شما در صرفه جویی در وقت کمک کند.

در اینجا چند نکته سریع برای کمک به شما در انتخاب نام دامنه برای وب سایت بعدی خود آورده شده است.

با یک نام دامنه .com همراه باشید زیرا محبوب ترین ، آسان به خاطر سپاری و آسان تبلیغ است.

اطمینان حاصل کنید که کوتاه تر است و به راحتی به یاد می آورید

تلفظ و هجی را آسان کنید

از عدد و خط فاصله استفاده نکنید

از ژنراتورهای نام دامنه برای ایده های هوشمندانه نام دامنه استفاده کنید

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .